Menu

styrelsen

Ingeli Gagner

Ordförande

Bor i sjöbod i Skatans fiskeläge i Njurunda med sambon Roland. Har drivit eget konsultföretag i 23 år, med pauser för jobb i offentlig verksamhet, bl.a Nordanstigs kommun. Har bl.a. arbetat inom trä- och verkstads-industri, som projekt-, produktions- och processledare på Ericsson i Sverige och Asien.

Lars Forsberg

Hassela Ski Resort, Ledamot

Bor i Vaxholm med familj, fru och son 12 år samt dotter 5 år. Veckopendlar under lågsäsong och övrig tid boende i Hassela. Anställd i Hassela Ski Resort som Managing Director sedan 2011, HSR är en del i Norlandia koncernen.

Christer Moberg

Iggesund Forest, Ledamot

Platschef på Iggesund Forest i Strömsbruk som är en av världens största leverantörer av maskinsvärd till skördare. Jag är sambo, har två barn, en son och en dotter och även två barnbarn! Bor i Hudiksvall.

Eva Eriksson Brusell

Restaurang Sjömärket, Ledamot

Mellanfjärden och restaurang Sjömärket och medverkar i olika verksamheter inom musik, teater samt byggverksamhet. Är gift med Tommy, har tre barn och fyra barnbarn samt två bonusbarnbarn. Bor i Mellanfjärden.

Per Johansson

Skrämsta Gård, Ledamot

Bor i Bergsjö och är sambo, har två egna barn och två bonusbarn. Jobbar i gröna näringen och driver lantbruk med broder Magnus med inriktning mjölkproduktion, jord och skog på Skrämsta gård. På gården finns drygt 900 nötkreatur varav 360 i mjölkproduktion.

Fredrik Lenz

Plyfa, Ledamot

Fredrik har jobbat som VD på Plyfa i Hassela sedan hösten 2007. Bor i en liten villa i Ljusdal, är gift med Ingela och har en utflugen son. Fredrik är en affärsinriktad Vd där timmerinköp, försäljning och lönsamhet har stort fokus.

adjungerande från orterna

Annika Werneman

SMP Parts, Ledamot

Är fabrikschef på SMP Parts i Ilsbo. Bor och trivs i Hudiksvall och är gift med en man därifrån. Är mycket förtjust i Nordanstig och Hälsingland. Hon har mångårig produktionserfarenhet från olika slags branscher.

Lisa B Östman

Hälsingesylt, Suppleant

Alf Bohlin

Suppleant

Anette Carlén

Huset på Hea, Suppleant

Monica Stark

ICA Starks, Suppleant

Niclas Uddman

Rimfrost Digital, Suppleant

Driver Rimfrost Digital, en liten reklambyrå i Stocka, sedan 3 år. Varit verksam i branschen sedan 2001. Vi arbetar främst med hemsidor, grafisk formgivning och marknadsföring. Flyttade till Strömsbruk efter 25 år i Thailand 2018. lever tillsammans med Plair, våra 4 barn, 7 höns, 5 katter och en hund vi tagit med från Thailand när vi flyttade.